Green Varnish by Nomad Studio

Spread the love

Green Varnish, designed by landscape architecture firm Nomad Studio, is the first installation of its kind which is located in the courtyard of CAM in Saint Louis, with the aim of completely transforming and altering the space. A green fabric made up of thousands of plants floats in the space, symbolically covering the inconvenient facts of society. The structure occupies approximately 200 square metres and has turned the courtyard into an exuberant sculpture filled with life. It is a natural tapestry which plays with the architectural space, while provoking it.

Photographs: Jarred Gastreich, David Johnson, Courtesy of Nomad Studio

img.jpg
Previous post
Scrapwood Wallpaper
img.jpg
Next post
Leo Burnett HQ – One Truly Modern Urban Workspace

No Comment

Leave a reply

Back
SHARE

Green Varnish by Nomad Studio